Duikvereniging Trilobiet

Duikvereniging Trilobiet is opgericht op 5 januari 1967. Dit was een tijd dat het duiken nog in de kinderschoenen stond. Sinds die tijd heeft het sportduiken zich ontwikkeld tot een volwaardige onderwatersport.

De naam van de vereniging is ontleend aan een reeds lang geleden uitgestorven zeediertje de Trilobiet. Het is terug te vinden in vele fossielen.

De vereniging is opgericht om op een ongedwongen manier de duiksport te leren en te bedrijven.
Trilobiet is een echte familievereniging met ongeveer 30 actief duikende leden.

Clubhuis

Trilobiet beschikt, samen met de Duivenvereniging en de IJs- en Skeelerclub, over een gezellig clubhuis op Trimpad 10 in Purmerend.

Hier worden onder andere vergaderingen gehouden, de theorieavonden gegeven en de duikflessen gevuld. Op donderdagavond vanaf 20.00 uur komen we hier meestal bij elkaar voor een kop koffie en een drankje.

Google maps staat op Trimpad 8 anders werkt de routeplanner niet.