Over ons

Duikvereniging Trilobiet is opgericht op 5 januari 1967. Dit was een tijd dat het duiken nog in de kinderschoenen stond. Sinds die tijd heeft het sportduiken zich ontwikkeld tot een volwaardige onderwatersport.

De naam van de vereniging is ontleend aan een reeds lang geleden uitgestorven zeediertje de Trilobiet. Het is terug te vinden in vele fossielen.

De vereniging is opgericht om op een ongedwongen manier de duiksport te leren en te bedrijven.

Trilobiet is een echte familievereniging met ongeveer 60 actief duikende leden.

Clubhuis

Trilobiet beschikt, samen met de Duivenvereniging en de IJs- en Skeelerclub, over een gezellig clubhuis aan het Trimpad in Purmerend. Hier worden onder andere vergaderingen gehouden, de theorieavonden gegeven en de duikflessen gevuld. Op donderdagavond vanaf 20.00 uur komen we hier meestal bij elkaar voor een kop koffie en een drankje. Het clubhuis is tegen een geringe vergoeding ook beschikbaar voor feestjes, bruiloften en partijen.

Het bestuur van Trilobiet bestaat uit de volgende leden:

Voorzitter:
Robert Molenaar