Het lidmaatschap

Al onze leden zijn tevens lid van de IADS. Bij inschrijving betaal je hier eenmalig inschrijfgeld voor. Hierna zit het lidmaatschap in de contributie verwerkt. Via de IADS ben je meteen verzekerd voor eventuele duikongevallen.

Familieleden

Gezinsleden wonend op één adres kunnen ook lid worden van onze vereniging. Hiertoe zijn een aantal mogelijkheden.

• Gezinslid (meetrainend)
    Het eerste jaar is het familielid deelnemer, traint gewoon mee en betaalt de volledige contributie. Na één jaar wordt het deelnemerschap omgezet in een gezinslid-lidmaatschap en wordt de contributie lager.
  • Donateurs
    Een donateur kan baantjes zwemmen in een aparte baan. Meedoen met snorkel- of duikactiviteiten is echter uitgesloten. Indien gewenst kan een donateur (tegen een kleine vergoeding) ook het clubblad ontvangen. Het donateurschap is bedoelt voor bijvoorbeeld:

- Partner van een duiker, die wel eens mee wil zwemmen.
    - Mensen die betrokken willen blijven bij de club, maar niet meer actief deelnemen aan snorkel- of duikactiviteiten

Leden en deelnemers:            Euro 15,00 per maand

Gezinsleden meetrainend:     Euro 10,00 per maand (na één jaar deelnemerschap)

Donateurs:                              Euro 25,00 per jaar

Donateurs + clubblad:            Euro 45,00 per jaar

Introducé(e)s:                         Euro 2,50 per keer

Inschrijfkosten:                       Euro 45 Eenmalig

In de contributie is voor de leden, deelnemers en meetrainende gezinsleden de jaarlijkse IADS bedrage inbegrepen. Dit houdt in dat u kunt beschikken over alle voordelen waarover een IADS lid beschikt (zie http://www.iads.nl).