Zeeziekte en duiken

 

1

 

Zeeziekte is iets waarvan de meesten van ons hebben gehoord maar het misschien niet helemaal begrijpen. Alles wat we weten is dat we het zo mogelijk willen vermijden. Het is niet leuk om te hebben, maar is een natuurlijk antwoord op de situatie waarin we onszelf bevinden. Dit kan echter zeer frustrerend zijn als je op een boot duikt of in het water gaat voor een mooie duiktrip .

Het volgende verklaart meer over alleen wat deze ziekte is en waar het vandaan komt. Verder worden enkele remedies ook besproken met betrekking tot deze frustrerende toestand.

 

Wat is zeeziekte?

Zeeziekte is ook bekend als reisziekte. Het gebeurt in een persoon vanwege een overweldigende of overmatige verwerking die plaatsvindt. De geest, het brein en het lichaam krijgen gemengde signalen uit hun omgeving.

1

De ogen, de oren en het lichaam zelf zien en ontvangen allemaal berichten die tegenstrijdig lijken. Uw ogen kunnen stilstaande objecten zien, hetzij in het water of op de kust, en uw lichaam voelt beweging. Verder moeten je oren, als het evenwichtscentrum, de nodige respons creëren om rechtop te blijven staan.

Antwoord

Het lichaam heeft als gevolg van deze verwarring meestal stappen die het doormaakt als je lijdt. Hoewel misselijkheid een van deze symptomen is, is het eerste symptoom echt angstgevoelens. Er is verwarring en paniek wanneer je lichaam reageert en uitzoekt wat te doen .

Dan begint de beruchte, en oh zo veel plezier, misselijkheid. Het gevolg is dat je ziek wordt van je maag of zelfs kunt overgeven. Dit kan extreem moeilijk en moeilijk zijn, maar er zijn mogelijke oplossingen die kunnen worden geprobeerd als een manier om u te helpen.

 

Remedies

Een beproefde methode voor de behandeling van zeeziekte bestaat nog niet. Er zijn echter opties die kunnen helpen bij het genezen van de symptomen. Van antihistaminica is gezegd dat ze helpen bij zeeziekte. >>>

1

Deze kunnen vaak over de toonbank worden gekocht en bieden u een optie om de problemen in verband met zeeziekte te genezen.

 Door duikers moeten ze echter heel voor-zichtig worden gebruikt. Je moet alert zijn tijdens het duiken en deze middelen kunnen slaperigheid veroorzaken, dus wees voor-zichtig. Er zijn andere voorgeschreven medicijnen beschikbaar via uw arts.

De problemen zijn echter dat ze, hoewel ze de symptomen van zeeziekte kunnen genezen, bijwerkingen hebben die gevaarlijk kunnen zijn voor duikers. Droge mond kan in sommige gevallen voorkomen, terwijl wazig zicht is voorgekomen bij anderen. Om deze reden wordt het belangrijk dat mensen die deze medicijnen kiezen alles weten wat er te weten valt over het nemen van deze medicijnen.

 

Dezelfde behandeling bij één persoon kan anders zijn dan bij een andere, dus het is een goed idee om de medicatie te proberen voordat u op de duiktrip gaat.

Kies de methode die geschikt is voor je.  Je duik trips kunnen er gewoon beter van worden.

 

Alternatieve manieren:

Velen hebben alternatieve medicatie die ze gebruiken. Armbanden, gember of knoflook. Sommigen mengen het zelfs allemaal om er zeker van te zijn dat ze niet ziek worden.

 

door Scuba Expert Staff

Bron: Dive.in

 

-----------------------------------------------------